Moda za cure koje se osjećaju kao superjunaci

Moda za cure koje se osjećaju kao superjunaci

Foto: bforbel

SVJETSKIM kinima vladaju Marvelovi Avengersi, svega nekoliko tjedana dijeli nas od premijere novog poglavlja sage o Batmanu, a trend superheroja se proširio i na modni svijet, obožavateljice stripova stvaraju kolekcije bazirane na popularnim crtanim junacima.

Australska blogerica Belly B obožava pop kulturu te radi na povećoj kolekciji superherojskih modnih kompleta za djevojke. Ako se želite osjećati moćno, provjerite njezinu selekciju.

Belly B je studentica umjetnosti iz Melbournea koja u slobodno vrijeme piše blog B For Bel, gdje posta širok asortiman zanimljivosti, a od kako je počela raditi na modnim kompletima posvećenim stripovskim i animiranim junacima, morala je otvoriti novi blog, pod nazivom Cartoon Closets. Ova blogerica ne gura vlastiti modni brend, već predstavlja komplete robe koji se mogu izraditi u kućnoj radinosti, a teme variraju od Disneyevih princeza do zelenog Hulka.

Želite li stil Disneyeve princeze Aurore ili Marvelove Crne udovice, Belly B je za vas pripremila izvrsne kombinacije i upute kako ih napraviti i nabaviti.

Pogledajte neke od kombinacija ove maštovite blogerice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara