Modne aplikacije koje morate imati

Foto: Nine West

OVE su aplikacije obavezne za svaku fashionisticu, a čim ih skinete, bit će vam jasno i zašto...

Stylect

Ono što je Tinder za vaš ljubavni život, to je ova aplikacija za vašu ljubav prema cipelama. Uz pomoć Stylecta prolazit ćete kroz 50 000 fotografija cipela, od otkačenih Nike tenisica do vrtoglavo seksi Christian Louboutin štikli. Slike možete filtrirati na temelju boje, cijene ili stila, a možete i tražiti svoje cipele iz snova. Ekstra bonus je što možete kreirati i listu želja te izabrane cipele kupovati direktno preko aplikacije.

Keep Shopping

Shopping aplikacija koja je ostvarenje svih vaših snova! Doslovno! Ovo je univerzalna shopping destinacija na kojoj ćete pronaći stvari brojnih brendova budući da ih ova aplikacija nekako sve uspijeva usisati u sebe. Kupovina omiljenih brendova iz udobnosti vlastitog doma u svega nekoliko poteza prstom nije nikada bila jednostavnija i zabavnija.

Polyvore

Ova će vam aplikacija poslužiti kao izvrsna inspiracija svaki puta kada pomislite kako nemate što obući, ili jednostavno ne znate kako biste iskombinirali određene komade. Slažući razne kolaže i miješajući svakojake stilove i proizvode, stvarate vlastito nepresušno vrelo modne inspiracije.

The Hunt

Ovo je super korisna aplikacija koja će vam poslužiti svaki put kada poželite neki komad odjeće koji ste vidjeli, ali nemate ideje gdje biste ga pronašli. Na Huntu doslovno krećete u lov na određeni komad, a vojska fashionista vam priskače u pomoć kako biste željeni komad pronašli čim prije.

Stylebook


Stylebook je čudesna aplikacija uz koju vlastitu garderobu selite u svoj smartphone. Uploadajte sve slike omiljenih odjevnih komada, obuće i modnih dodataka i slažite kombinacije virtualno, prije nego što sobu pretvorite u zonu nereda. Idete li na put, kreirajte popis odjeće koju ćete nositi sa sobom, a na dnevnoj bazi pratite koje komade najrjeđe nosite i kojih biste se mogli riješiti.

Izvor: Cosmopolitan.hr
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara