Molim?! Crveni ruž kao korektor za podočnjake?

Molim?! Crveni ruž kao korektor za podočnjake?

Foto: Shutterstock, Screenshot YouTube

MOŽDA vam (kao i nama), ideja o nanošenju crvenog ruža za usne na podočnjake zvuči suludo, a možda ste se s tom idejom već susreli na nekom beauty blogu.

Djevojke diljem svijeta an internet stavljaju fotke na kojima predlažu da se podočnjaci prikrivaju ružem za usne, no ako ste i vi skeptični, pročitajte točno o čemu se radi.

Crveni ruž koristi se kao baza za korektor, što znači da se za dobre rezultate ipak mora pomiješati sa korektorom.

To i nije tako luda ideja, kažu sa portala Beauty High, pogotovo kad malo razmislimo o spektru boja i shvatimo kako se crvenkaste nijanse nalaze nasuprot plavima i zelenima.

Na tamnim podočnjacima najčešće se i pojavljuju plavičaste nijanse pa ih je najbolje neutralizirati suprotnim bojama, kažu beauty blogerice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno to ne znači da samo možeš razmuljati omiljeni crveni ruž ispod očiju i krenuti u život - za ovu tehniku potrebno ej ipak malo više vježbe.

Važno je pronaći nijansu koja ti savršeno odgovara, pogotovo ako imaš blijedu put. U tom slučaju za tebe su bolje bljeđe nijanse crvene, s rozim podtonom, dok su za tamnopute cure bolje žarke nijanse, s narančastim prizvukom.

Ruž se na podočnjake nanosi četkom za šminku, zatim ostavlja na licu 30 do 60 sekundi te, nakon toga, prikriva korektorom.

Nakon toga podočnjaci, navodno , magično nestaju!

Mi još nismo isprobale ovaj neobični trik, no moramo priznati da nas je zainteresirao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara