Možete li vjerovati da TV dobrica Rachel Bilson ima mračnu prošlost?

Foto: GQ

U PRESLATKU Rachel Bilson zaljubili smo se u seriji O.C. u kojoj je glumila smotanu Summer, a sada je gledamo u ulozi simpatične doktorice u seriji Heart of Dixie.

Zgodna brineta do sada nije vezala neke veće skandale uz svoje ime pa je tako brojne fanove iznenadilo njezino nedavno priznanje o burnoj prošlosti.

Tridesetdvogodišnja ljepotica za časopis Health izjavila je kako je zaista imala burnu mladost te kako je do svoje prve veće uloge divljala po klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odrasla sam u Los Angelesu i svašta radila kad sam bila mlada. Odlazila sam u klubove i pila, i drogirala se.", izjavila je sexy brineta.

"Izbacila sam to iz svog sistema pa sam do razdoblja kad sam počela snimati seriju O.C. jednostavno mislila - wow, sad mogu uživati u ovome. Tada sam počela hodati s kolegom (Adamom Brodyjem) pa smo uglavnom ostajali kod kuće, bez odlaska u klubove.", objasnila je Rachel.

Danas Rachel ne pije i ni ne pomišlja na droge, no ne može odoljeti jednoj stvari - ljutim junk grickalicama poput čipsa i smokija!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara