Muška ponašanja koja nikada ne smiješ tolerirati

Muška ponašanja koja nikada ne smiješ tolerirati

Foto: Elle

TOLERANCIJA je jako važna u vezi, važno je i da ponekad svom dečku progledaš kroz prste zbog nečega, ali ovo su stvari koje nikad ne bi smjela tolerirati u vezi, ma koliko on zgodan i divan bio.

Škrtarenje
 
Ne govorimo da moraš biti sponzoruša, ali ako si u vezi s frajerom koji te uvijek tjera da podijelite račun, makni se od njega. Ako nije džentlmen na početku, neće nikada ni biti.
 
Predomišljanje
 
Malo mu se sviđaš, pa malo ne, pa malo opet da, pa nije siguran, pa opet je siguran, pa nije… ovakvi muškarci su naporni, a ako ne želiš biti ispijena zbog veze, bježi.
 
Otkazivanje
 
Svakome se dogodi da mora otkazati spoj, ali ako imaš frajera koji stalno otkazuje i pomiče stvari, razmisli zbog čega je to tako… jesi li mu prvi izbor, ili treći?
 
Ponižavanje
 
Postoje muškarci koji uzdižu sebe na način da spuštaju sve u svojoj blizini, a od toga nisu pošteđene ni njihove djevojke. Ako te stalno spušta i ponižava, vrijeme je da pronađeš nekoga tko će te uzdizati.
 
Krivo predstavljanje
 
Ide ruku pod ruku s neodlučnosti - ako ti misliš da si mu cura, a on te predstavlja kao frendicu ili izbjegava spomenuti da ste zajedno, očito niste na istoj valnoj duljini. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara