Najduža haljina na svijetu bit će predstavljena na Trsatskoj gradini

Foto: Press

OVE subote, 23.08. 2014.,  na Trsatskoj gradini najavljena je manifestacija pod nazivom "City 45 20 – Festival mode", koja se održava u sklopu Ljeta na Gradini.

City 45 20 manifestacija je koja pruža inovativan odmak u modnom svijetu i Gradinu pretvara u prostor za prezentaciju različitih segmenata modnog svijeta. Organizatorica programskog dijela manifestacije najavila je cjelokupno događanje koje počinje od 9 sati s izložbeno– prezentacijskim dijelom na kojemu će se naći eksponati desetak različitih izlagača, a vrhunac ovog događanja se očekuje od 20.30h, kada počinje zanimljiva modna revija, na kojoj će svoje kolekcije predstaviti Butik Rival, Sally modni atelier, Salon vjenčanica i večernjih haljina Marie, Milena Kapetanović Peperoncina design, Valentina Vlah, Jelena Depope Yoko, Hero4Heroes, Anja Moretti – Stehlik modni brend, Showroom Antonela, Pola Križevac, Mondura Krk. U sklopu manifestacije prvi će put svoje radove predstaviti i poduzetnica i slikarica Lada Szabo Kajfež.
 
No, za svojevrsnu atrakciju ove manifestacije pobrinula se Marija Marcenich iz salona vjenčanica i večernjih haljina Marie. Naime, tijekom istraživanja o najdužoj izrađenoj haljini na svijetu Marija je došla je do podatka da njezina dužina iznosi 15 metara, a ona koja će biti predstavljena javnosti u sklopu manifestacije City 45 20 iznosi 17 metara i prema dostupnim podacima biti će to najduža haljina na svijetu!
 
Ulazak na samu modnu reviju je slobodan, ali isključivo uz pozivnice, koje je moguće pronaći na info pultu ZTC-a, Vintage baru na Trsatskoj gradini i u Dallas music shopu u Rijeci. Voditeljica revije je Belma Džomba, a ulaz Gradine se za posjetitelje otvara u 20 sati.
 
Pssst! Zaštitno lice manifestacije je Lana Gržetić, aktualna Miss Hrvatske!
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?