Najpoznatiji filmovi o zločestim curama koji su nas osvojili

Najpoznatiji filmovi o zločestim curama koji su nas osvojili

Foto: Screenshot

HOLLYWOOD je puno puta pokazao koliko žene mogu biti okrutne.

Ovog subotnjeg popodneva za tebe smo odlučile sastaviti popis filmova , koji u glavnoj ženskoj ulozi imaju zločeste cure, koje se za ostvarenje svojih ciljeva služe svim raspoloživim sredstvima.
 
1. Mean Girls 
 
Jedan o svakako najpoznatijih filmova o tome koliko cure mogu biti okrutne. S ovima ne smiješ sjediti za istim stolom ako srijedom ne nosiš ružičasto.

 A ako ti jedne "zločeste cure" nisu dosta, postoji i nastavak filma, koji nije toliko poznat kao prvi dio, ali je tematika ista.

 2. Cruel Intensions
 
Vjerovali ili ne, ovo je film iz 1999. godine, a mnogi ga često ističu kao preteču svih ostalih filmova o raskalašenoj bogatoj mladeži i okrutnim curama. Sarah Michelle Gellar ostat će još dugo upamćena po ovoj ulozi.
 
 
I ovaj film ima nastavak, koji je bio dosta uspješan.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Easy A 
 
Emma Stone pokazala nam je koliko srednja škola može biti okrutna, posebno ako moraš glumiti da si spavala sa svim frajerima u njoj, a sve za trenutak popularnosti.

 4. The Devil Wears Prada
 
Iz srednje škole, prelazimo u poslovni svijet, gdje okrutnost postaje još veća. Zla šefica Meryl Streep, čini sve kako bi svojoj asistentici zagorčala život i to svakodnevno.

5. The In Crowd
 
Film iz 2000. godine, u kojem je ulogu zločeste cure odigrala prekrasna Susan Ward, a radnja je smještena također u krug mladih i razmaženih bogataša.

6. Bad Teacher
 
Da se vratimo u novije vrijeme, Cameron Diaz oduševila nas je ulogom "zločeste učiteljice", koja samo želi imati velike grudi i bogatog frajera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara