Ne piše im se dobro: Obitelj Ryana Reynoldsa ne voli Blake Lively

Ne piše im se dobro: Obitelj Ryana Reynoldsa ne voli Blake Lively

Foto: JLP

BLAKE Lively našla se u izuzetno nezahvalnoj situaciji budući da ju obitelj njenog dragog Ryana Reynoldsa smatra "zahtjevnom i teškom", piše Celeb Dirty Laundry. Navodno su se odnosi između Ryanove obitelji i zvijezde "Gossip Girl" serije toliko unazadili da Reynolds više ne smije spominjati vjenčanje kad su oni u blizini.

"Na početku je Blake kuhala večere i brinula se za Ryanovo rublje. Pao je na njene vještine domaćice, ali obitelj je protiv toga da se Ryan tako brzo veže za nekog drugog, a pogotovo zato što sumnjaju da Blake ima prste u njegovom razvodu sa Scarlett. Nakon što su zadnji put posjetili njegove, Ryan je zamolio svoju dragu da više ne povlači temu vjenčanja. To ju je povrijedilo, no shvatila je da mora osvojiti srca njegove obitelji ako se uskoro želi udati", izjavio je izvor za The National Enquirer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan od razloga zašto ju Ryanovi ne vole jest taj što je previše usredotočena na svoju karijeru: "Ryanova obitelj misli da je Blake zahtjevna i teška osoba, a njegova braća smatraju da je opsjednuta svojom karijerom. Reynolds želi započeti sa osnivanjem vlastite obitelji, ali Blake mu je jasno dala do znanja da je joj je posao trenutačno prioritet. Kad je kupio vikendicu u Bedfordu, ona se odmah bacila na renoviranje, a njega zaposlila da boji zidove i popravlja vodovodne cijevi", nastavio je ogorčenim tonom izvor blizak paru.

Izgleda da Lively ne može izaći kao pobjednica iz ove situacije: Kad žele da se posveti domaćinstvu, onda ne valja jer se sjetila preuređivati, a kad provodi vrijeme s njegovom obitelji u Kanadi, onda je pak "opsjednuta karijerom".

Izgleda da su zaboravili da Blake ima samo 24 godine i da možda nije spremna samo tako odustati od karijere te se posvetiti kućanskim poslovima i odgoju djece.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara