Nećete vjerovati što zgodnog Jamieja Dornana opušta prije vrućih scena

Foto: Calvin Klein

SVE obožavateljice erotske trilogije "Fifty Shades of Grey" vjerojatno će zanimati podatak kako se glavna zvijezda sprema za "škakljive" scene.

Prezgodni Jamie Dornan otkrio je kako mu za takve scene najviše pomaže serija "Seks i grad". Legendarna TV serija pomogla mu je da podigne svoje glumačko samopouzdanje kada su u pitanju seksi scene.
 
Jamie se raspričao i o tome kako mu je jako bitna atmosfera na setu. "Očito  je da smo svi ovdje došli raditi, ali bitno je da smo svi na istoj valnoj duljini i da ima vremena i za zabavu. Ako nije dopušteno zabavljati se, odustao bi  od projekta", otkrio je.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Jamie je trenutno vrlo zaposlen, a osim u "Pedeset Nijansi Sive", sve obožavateljice zgodnog glumca mogu gledati i u seriji "The Fall", u kojoj glumi serijskog ubojicu te u povijesnoj drami "New Worlds".
 
No, svakako je najviše medijske pažnje Jamie osvojio dobivanjem uloge Christiana Greya, a žene diljem svijeta jedva čekaju da ga vide na velikom ekranu, nadajući se kako će film obilovati vrućim scenama.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara