Nekoliko činjenica o "normalnim" muškarcima

Foto: Screenshot Youtube
 
VJEROVALE ili ne, i oni žive među nama. Među njima je i tvoj bivši, i tvoj budući dečko, a svaka od nas ima svoju definiciju što to zapravo znači biti normalan muškarac.
 
Definicija normalnog muškarca ne postoji, ali časopis Esquire je napravio anketu i pokušao barem malo razjasniti što je to normalno.
 
Muškarci i žene mogu biti prijatelji - 44 posto ispitanika je reklo da ima barem jednu prijateljicu prema kojoj nemaju nikakve osjećaje ni seksualne primisli. Ipak, rekli su da preferiraju muško društvo, zbog jednostavnosti odnosa.
 
Govore "volim te" jednom dnevno, barem njih 66 posto koji kažu da postoji minimalno jedna osoba koju na dnevnoj bazi počaste ovim lijepim riječima.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Ne vole striptizete, barem njih 37 posto, koji kažu da nikada ne bi otišli u striptiz klub. Moramo priznati da nas je ova brojka iznenadila.
 
Masturbiraju na poslu - njih 24 posto je to napravilo barem jednom, a ima i onih koji se kunu da to nikad nisu radili čak ni kod kuće (njih 9 posto, i nadamo se da lažu).
 
Vole gole celebritije - njih 38 posto kaže da bi kliknuli na fotografiju ogoljene slavne ličnosti da ju vide na internetu. Samo 38 posto?!
 
Vole manikuru, njih 25 posto to radi učestalo, a 22 posto ispitanih muškaraca priznaje da je barem jednom prilikom koristilo korektor za prikrivanje prištića.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara