Nekoliko sitnica koje bi trebala ponijeti na poslovni put

Nekoliko sitnica koje bi trebala ponijeti na poslovni put

Foto: Louis Vuitton

VRIJEME je da kreneš na poslovni put? Vjerojatno si sa sobom već ponijela prijenosno računalo, svoj smartphone i MP3 player za zabavu, što je dobar početak. Sastavili smo popis od još nekoliko stvari koje bi trebala ponijeti u slučaju da želiš biti produktivnija što je više moguće:

Punjači

Nemoj zaboraviti punjače za sve tehnikalije koje sa sobom nosiš. Kako se ne bi dogodilo da ti se baterija na mobitelu isprazni prije nego što uspiješ sklopiti posao, prije puta napravi popis stvari koje ćeš nositi te dodataka koji su za njih potrebni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slušalice

Slušalice ponesi bez obzira na to planiraš li ili ne slušati muziku na putu, pogotovo ako ideš javnim prijevozom. Djeca su slatka, ali često nisu strpljiva kad je u pitanju višesatno vozikanje u jednome smjeru. Stoga, stavi slušalice i nemoj dopustiti da te dječji plač iznervira prije nego što uopće dođeš na sastanak.

USB s podacima

Naravno, svoje si prezentacije odavno vrijedno pripremila i sačuvala na svom laptopu. Ali nemoj biti sigurna da ti se neće smrznuti taman kad ga najviše trebaš; zato se pripremi i napravi kopiju kojom se unaprijed ograđuješ od neugodnih situacija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara