Nekoliko stvari koje moraš napraviti prije spoja s frajerom s interneta

Foto: Michael Kors

DANAS to svi rade, pa je tako pronalazak partnera preko Interneta postao sasvim normalan način traženja ljubavi. Ako si već dogovorila spoj, evo nekoliko stvari koje bi bilo pametno napraviti prije njega:

Kaži frendici kamo ideš

Ili mami, ili objavi status na Facebooku. Velike su šanse da je tvoj tip sasvim normalan, ali opet - nikad ne znaš što te čeka. Osjećati ćeš se sigurnije ako znaš da ljudi znaju gdje si.

Zabavi se prije spoja

Na dan spoja radi nešto jako zabavno - osim što će ti to podići raspoloženje,  imati ćeš odličnu priču za spoj, pa će i razgovor teći glatko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Razmijeni fotke

Profil na Facebooku je jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo. Ako ideš na spoj s tipom kojeg si upoznala preko Interneta, budi sigurna da znaš kako stvarno izgleda. Ne zato što si površna, nego zato što je to jedno iznenađenje koje ne želiš doživjeti. Ako on zna kako ti izgledaš, fer je da i ti znaš s kim se nalaziš.

Budi spremna na razočaranje

Spoj sa nekim s kim nikada nisi pričala uživo može proći super, ali postoji i šansa da će biti stvarno grozan. Čak i ako ste preko chata odlično funkcionirali, budi spremna na opciju da će biti jako loše. Ako dođeš bez očekivanja, veće su šanse da ćeš otići zadovoljna.

Znaj što želiš


Možda želiš avanturu, možda želiš nekoga za dugoročnu vezu… U svakom slučaju, važno je da znaš što želiš od njega, i da znaš što on želi od tebe. Ako ti tražiš nekoga tko će biti s tobom zauvijek, a on samo zabavu, niti jedno od vas neće biti sretno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara