Nema veze što ju je jednom ludo volio i htio oženiti: Ovo su znakovi da je prebolio bivšu!

Nema veze što ju je jednom ludo volio i htio oženiti: Ovo su znakovi da je prebolio bivšu!

Foto: V Magazine

ON ĆE reći da odavno ništa ne osjeća prema njoj, ali to će reći svaki muškarac kada ga pitaš je li prebolio bivšu. Ako te stvarno zanima je li njegova indiferentnost istinita, traži male skrivene signale:

Nema ju na Facebooku


Praćenje bivših ljubavi na Facebooku može biti jako zabavno, ali i jako zabrinjavajuće za vezu. Ako muškarac svako malo provjeri profil svoje bivše cure, znači da mu je još uvijek stalo. Ako ju je obrisao sa liste prijatelja, pokazuje da može živjeti bez inputa o njenim aktivnostima na dnevnoj bazi, što je uvijek dobar znak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Njegovi frendovi ju smiju spomenuti

Muškarci koji još uvijek imaju osjećaje prema bivšim ljubavima često stave zabranu spominjanja njenog imena u društvu. Ako njegovi frendovi pred tobom bez imalo straha spominju njeno ime, znači da je sve završilo i da nema straha da će nastati neugodna tišina.

Kad ju sretne, ne smrzne se


Sretanje bivše ljubavi na cesti može biti jako neugodno, pogotovo ako si u društvu nove ljubavi. Muškarac koji ne ostane bez teksta kad sretne bivšu definitivno ju je prebolio, i nema problem s upoznavanjem stare i nove cure. Onaj koji još uvijek ima osjećaje, ponašati će se zbunjeno i pokušati pobjeći čim prije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara