Nezadovoljan u krevetu: Nekoliko načina na koji nam muškarci poručuju da im je seks dosadan

Nezadovoljan u krevetu: Nekoliko načina na koji nam muškarci poručuju da im je seks dosadan

Foto: Shutterstock

MUŠKARCI vole seks, to nikad nije bila tajna, ali dugo se pričalo o tome da vole bilo kakav seks, dok god ga dobivaju redovito. Ipak, to ne samo da nije tako, nego postoji velik broj muškaraca koji su jako nezadovoljni svojim (vašim) seksom. Evo kako nam to suptilno pokazuju.
 
Želi pogledati film do kraja
 
Koliko god film bio dobar, većina će muškaraca na spomen seksa jednostavno uzeti upravljač i ugasiti film. Ako tvoj dečko na tvoju inicijativu reagira tako da ipak želi odgledati cijeli film, vjerojatno nije baš lud za seksom s tobom.

Ne gleda te u oči
 
Naravno da te neće gledati u oči cijelo vrijeme, ali muškarci koji nisu zadovoljni seksom najčešće će izbjegavati kontakt očima tijekom cijelog odnosa. Tako im je lakše glumiti da je sve u redu.
 
Forsira poze koje ne voliš
 
Muškarac kojem je stalo do žene s kojom je u krevetu potrudit će se da i njoj iskustvo bude puno užitka. Onaj koji je nezadovoljan prestat će mariti za ženu, i početi razmišljati samo o vlastitom zadovoljstvu.
 
Dekoncentriran je
 
Svakom se dogodi da ga misli obuzmu, ali muškarac koji uživa u seksu s tobom neće biti u stanju razmišljati ni o čemu. Onaj koji ima vremena brinuti o poslu ili obavezama jednostavno nije previše zainteresiran za ono što se događa u krevetu.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara