Njegov mobitel otkriva kakvi su mu planovi s tobom

Foto: Shutterstock

U DOBA digitalne ljubavi mobitel vašeg frajera zna više o vašem ljubavnom statusu od njegova najboljeg prijatelja (a i vas samih). Otkrijte u kojoj je fazi digitalne intimnosti muškarac koji vam se sviđa.

1. faza: Spremio je u imenik vaše ime + detalj
 
Primjer: “Sanja Pag” ili “Marija - crvenokosa”. Bilo kakva kombinacija imena i detalja pokazuje da ste se tek upoznali i da još nije zapamtio vaše prezime (ili ga još nije briga kako se prezivate). Vas dvoje ćete se ili jednog dana tome zajedno smijati ili ćete s prvim znacima mamurluka biti izbrisani.
 
2. faza: Koristi emotikone
 
Na početku flerta emotikoni izvrsno popunjavaju praznine u tekstu. Još nije siguran u situaciju, a ni u sebe da bi komunicirao s vama bez pomoći slatkih sličica. A kad dođe do toga da bi vam želio porukom reći: “Jako mi se sviđaš”, emotikoni sa srdašcima umjesto očiju pomoći će mu obaviti taj zeznuti zadatak.
 
3. faza: Šalje vam kalendarske pozivnice
 
U ovoj fazi veze njegovi SMS-ovi poslani kasno noću udružuju se s Outlook pozivnicom i iCal alertsima. Ovo zahtijeva planiranje i organizaciju, dvije riječi koje se teško vežu uz usputni seks. Ako vas bilježi u svoj kalendar, pazite se, stvar postaje prilično ozbiljna.
 
4. faza: Razgovore prebacujete na Facetime
 
Činjenica: muškarci ne vole duge razgovore telefonom. Ako vas zove preko FaceTimea, vaša veza postaje velika stvar. Znači, ne zove vas da prikrati vrijeme kad zapne u prometnoj gužvi nego da vas čuje i – vidi.
 
5. faza: Vi ste pola njegova FB profila
 
Čestitamo, vi ste i službeno par! Na svoj profil stavio je svoju novu fotku na kojoj je s vama. Što to znači? Znači da je vaš i okej mu je da to znaju svi njegovi prijatelji, njegova obitelj (a i sve žene koje poznaje). Frajer je, znači, predan vašoj vezi, jupiii!
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara