Njemu jednostavno nije stalo: Kako nam to pokazuju, a mi nikako da shvatimo?

Njemu jednostavno nije stalo: Kako nam to pokazuju, a mi nikako da shvatimo?

Foto: Z Zegna

IAKO često govorimo da ih nikad nećemo razumjeti, s muškarcima su stvari zapravo vrlo jednostavne.

Žene su te koje često traže izgovore za "glupo" muško ponašanje, kako bi sebi olakšale, a zapravo ne shvaćaju da si time samo kompliciraju život. Kako si olakšati? Jednom kad si priznaš da se on tako ponaša, jer mu jednostavno nije dovoljno stalo, život će biti ljepši (i lakši).
 
1. Nije oko tebe
 
Vjerojatno najjasniji znak da i nije previše zagrijan. Ne javlja se svaki dan, rijetko se viđate itd. Svaki muškarac će reći - "kad želim nazvati curu, nazvat ću ju." U prijevodu, nema tog posla koji će ga spriječiti da uzme telefon u ruke ili ode na kavu. Dakle, sve je jasno ako se to ne događa. 
 
2. Ponaša se prema tebi jednako kao i prema prijateljima
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Postoji i ona druga strana, a to je da se često čujete i vidite, ali ne pričate o ničemu vezanom za vas i vaš odnos. Dakle, ako s tobom razgovara jednako kao sa svojim prijateljima, i tu je sve prilično jasno. Zaljubljeni muškarac ponaša se drugačije nego inače.
 
3. Ne zna što želi
 
Muškarac koji nije zainteresiran ima cijelu paletu fraza koje izgovara kako bi izbjegao bilo što ozbiljnije. Najčešće je to "tek sam izašao iz veze", "nisam spreman za nešto ozbiljnije" i slično. Ne postoji loš tajming kad ti se netko zaista sviđa. Ok je dati malo vremena, ali kad nakon nekog određenog i dalje nema apsolutno nikakvog pomaka, neće ga ni biti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara