Novi posao za lorda: Scottu Disicku ponuđeno 50 tisuća dolara za jednu večer u striptiz klubu

Novi posao za lorda: Scottu Disicku ponuđeno 50 tisuća dolara za jednu večer u striptiz klubu

Foto: Getty

E to je posao.

Scott Disick, poznatiji kao dugogodišnji partner Kourtney Kardashian, upravo je dobio novi posao, na kojem bi mu pozavidjeli brojni muškarci.
 
Naime, kako prenosi tračerski portal The Hollywood Life, poznati striperski klub "Crazy Horse" na Floridi, Scottu je ponudio posao za jednu večer, za vrtoglavih 50 tisuća dolara, a sve što treba je pojaviti se u njemu i zabavljati se cijelu noć sa striptizetama. Scottu je ponuđen i prijevoz prvom klasom, noćenje u hotelu s 5 zvjezdica i večere u najskupljim restoranima. Nije loše, zar ne?
 
Za svakog muškarca to bi bio posao iz snova, no čini nam se da se Scott opasno igra s vatrom. Naime, njegova djevojka Kourtney zaprijetila mu je kako će promijeniti brave u njihovom domu, ako se ne vrati doma i ne prestane s tulumarenjem. Podsjetimo, ona je prije nekoliko mjeseci rodila njihovo treće dijete, oko kojeg se očito brine sama, s obzirom da posljednjih tjedana Scott samo obilazi engleske klubove s prijateljima.
 
"Kourtney ne želi raditi drame pred djecom, ali je jako ljuta na Scotta i jedva čeka da ostanu malo sami, da mu pokaže koliko je bijesna", otkrio je nepoznati izvor. Uz to, šuška se kako je nedavno Scott otvoreno pozvao nekoliko 21-godišnjakinja u svoju vilu, na privatnu zabavu nakon jednog tuluma, koje su se o svemu izbrbljale medijima.
 
Nekako nam se čini da će Scott morati odustati od posla iz snova, ako želi zadržati svoju obitelj.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara