On želi stanku: Što to točno znači?

On želi stanku: Što to točno znači?

Foto: Screenshot Youtube

NARAVNO da ćeš biti ljuta i povrijeđena, no o nekim stvarima obavezno moraš razmisliti.

1. Što znači pauza?
 
To je pitanje koje trebaš postaviti direktno njemu, a uključuje detalje poput je li to prekid, koliko dugo će to trajati, hoćete li se čuti za to vrijeme, znači li to da on želi viđati druge cure za to vrijeme i slično.
 
2. Koliko ga voliš?
 
Možda i ti imaš sumnje, a da ih dosad niti nisi bila svjesna. Možeš li se zamisliti s njim cijeli život ili je i tebi odlično došla ova pauza?
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
3. Kako se osjećaš čekajući ga?
 
Radi se o sljedećem: u najvećem broju slučajeva, pauza se uzima kako bi se donijela odluka o drugoj osobi. Trik je u tome što je puno ljudi uvjereno kako će ih njihova bolja polovica čekati, bez obzira. Čak i ako ga stvarno toliko voliš i misliš da bi ga čekala zauvijek, da li on to doista treba znati? Prije nego mu kažeš tako nešto, razmisli o njegovom karakteru. Hoće li on iskoristiti tvoje strpljenje?
 
Poanta priče je u tome da svatko ponekad treba pauzu, zbog nekih drugih problema u svom životu, kao što su obiteljski ili poslovni. No, ako te on za to vrijeme gura od sebe, vrlo vjerojatno se radi o istraživanju postoje li bolje opcije.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara