Osam znakova da si loše društvo na spojevima!

Foto: shutterstock

ČESTO ideš na spojeve s različitim frajerima, ali nekako nemaš "sreće" i nikako ne uspijevaš započeti vezu? Pogledaj znakove koji ukazuju na to da si loše društvo koje nesvjesno odbija svoje potencijalne dečke:

Kasniš na spojeve ili mijenjaš planove u zadnji trenutak ne poštujući prethodne dogovore.

Ne pridaješ previše pažnje svojim sugovornicima jer ti pažnju skreću stvari poput drugih zgodnih dečkiju u prolazu ili mobitel kojeg ne možeš prestati provjeravati.

Napuhuješ priče o svojim postignućima i životnim ciljevima, odnosno lažeš kako bi mu se više svidjela. Umjesto toga radije počni govoriti istinu kako bi vidjela poklapaju li vam se planovi za budućnost ili ste jednostavno nesinkronizirani.

Stvaraš pritisak pričajući o stvarima koje prirodno dolaze kasnije s većom povezanošću. Možda ti je slatko njegovo lice, no to ne znači da bi trebala razglabati o tome kakva bi vam bila djeca ili raditi planove za zajedničko ljetovanje u trenutku kad ste se tek upoznali.

Češće komuniciraš preko elektroničkih medija nego što inzistiraš na tome da se vidite uživo. Komunikaciju putem Facebooka ostavi za vrijeme kad ste oboje u nemogućnosti vidjeti se licem u lice.

Sklona si vođenju monologa ne dopuštajući svojim potencijalnim dečkima da išta kažu o sebi. Važno je naučiti aktivno slušati i saznati kako diše druga strana.

Kritiziraš njegovu obitelj ili fizičke mane koje se mogu "popraviti" umjesto da hvališ njegove vrline i fokusiraš se na stvari koje su vam zajedničke.

Previše pričaš o poslu i obavezama dajući mu na taj način do znanja da nemaš previše vremena za vezu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara