Otkrij nam ime svog omiljenog ngometaša iz Barcelone i uživaj u prekrasnim Replay čizmicama

Foto: Press Foto, Ilustracija Index, Guliver Images/Getty Images

REPLAY i FC Barcelona potpisali su četverogodišnji ugovor kojim ovaj talijanski brand postaje službeni sponzor čuvenog katalonskog kluba. Replay će ovom prilikom razviti posebnu liniju za poznate prvotimce Barcelone, pa će se tako na listi promotora ovog poznatog talijanskog branda naći imena poput Inieste, Messija, Fabregasa i Piquea. Jeans, koji je baza svih Replay kolekcija, tako dobiva tako novu, sportsku dimenziju, kojom smart casual odjeću diže se na potpuno novu razinu. 

Matteo Sinigaglia, izvršni direktor Fashion Boxa, ovom prilikom je izjavio: "Oduševljeni smo ovom novom suradnjom! Svaki u svom segmentu, Replay i FC Barcelona, ulažu maksimalan napor s ciljem ostvarivanja izvrsnih rezultata u područjima svog djelovanja. Barcelona za nas nije samo partner, nego na ovaj način postaje i izvor inspiracije. Ovo je prvi puta da je neka kompanija ovog tipa zakoračila u svijet nogometa, a sigurni smo da će proizvod koji razvijamo za njih iznenaditi cijeli svijet."

Index Rouge jednoj djevojci poklanja prekrasne Replay čizmice u broju 40, a želiš li ih osvojiti, moraš nam otkriti koji je tvoj omiljeni nogometaš iz kluba Barcelona!

Na mail rouge@index.hr s podacima (ime, prezime, broj mobitela, adresa), pošalji fotku na kojoj držiš papir na kojem piše ime ime tvog omiljenog nogometaša iz kluba Barcelona. Najbolju fotku nagradit ćemo čizmicama!

Ime cure kojoj ćemo pokloniti čizmice objavit ćemo u utorak, 03.09.2013. u 12 sati. Sretno! 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara