Otkrivamo tko su najpopularniji članovi u tvom društvu

Otkrivamo tko su najpopularniji članovi u tvom društvu

Foto: Michael Kors

DOBILI smo i službenu potvrdu onoga što smo već odavno znali.

Istraživanje je proveo Centar za ovisnosti i mentalno zdravlje u Kanadi, a ono je otkrilo kako su ljudi, koji vole popiti malo više od ostalih, ujedno i najpopularniji članovi društva.
 
Istraživanje je provedeno na 357 mladih ljudi, a pratili su se njihovi izlasci u kafiće. Radilo se o istospolnim grupama, a promatrao se svaki član, koliko je pića popio tijekom večeri te koliki je bio njegov utjecaj na ostale članove.
 
Oni članovi, koji su popili više od ostalih, ujedno su bili i najpopularniji. Također, učestalost konzumiranja alkohola u društvu važnija je muškarcima, nego ženama, što je sasvim logično. No, iako je istraživanje otkrilo kako popularnost članova grupe raste, kako raste i konzumacija pića, ipak postoji ograničenje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Pod uvjetom da uopće možete popiti toliko (prije svega mislimo na pripadnice ljepšeg spola), nakon 12 pića, vaš se status u društvu itekako može promijeniti i to na gore. Vrlo vjerojatno zbog drugačijeg, odnosno hrabrijeg ponašanja, koje bi vašim prijateljima moglo ići itekako na živce.
 
Što kažete na rezultate?
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara