Otkrivena žena koja stoji iza Twitter profila Lagerfeldove mačkice Choupette!

Otkrivena žena koja stoji iza Twitter profila Lagerfeldove mačkice Choupette!

Foto: Twitter, W Magazine

"U SVOJIH sam devet mjeseci života dotakla više Chanela nego što će većina žena u čitavom svom životu!", samo je jedna od urnebesnih izjava s Twitter profila mace Choupette koji već mjesecima zabavlja javnost.

Maca Karla Lagerfelda na svom je Twitteru otkrila kako uživa u maženju i luksuzu, kako obožava Pariz i svog vlasnika Karla te ne podnosi svoje sluškinje, no sve do sada se nije znalo tko stoji iza ovog genijalnog marketinškog poteza.Premda su mnogi smatrali kako ove tweetove piše sam Karl, portal Fashionista otkrio je kako iza njih stoji mlada PR stručnjakinja Ashley Tschudin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ashley je priznala kako je napokon otkrila svoj identitet jer joj je postalo naporno izmišljati zabavne "mačje tweetove" iz dana u dan te kako sve lijepe stvari nekad trebaju i završiti.

Twitter profil u Chuopetteino ime otvorila je kada je čula kako slavna maca ima čak dvije sluškinje, što joj je bilo neizmjerno zabavno. Priznala je i kako se bojala da će primiti  ljutiti mail iz Chanela, no on nikada nije stigao, što je shvatila kao kompliment.

Samu Choupette, Ashley nikad nije osobno "upoznala", no nada se kako će se to jednog dana promijeniti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara