Ovog Božića razveselite bližnje čestitkama koju su izradila djeca iz udruge Nova budućnost

Ovog Božića razveselite bližnje čestitkama koju su izradila djeca iz udruge Nova budućnost

Foto: Press Foto

PODRŽITE akciju prikupljanja sredstava za nezbrinutu djecu iz Udruge Nova budućnost. Riječ je o mališanima odvojenima od obitelji koji su smješteni u šest dislociranih kuća diljem Hrvatske gdje o njima brinu zamjenski roditelji uz stručnu podršku defektologa, psihologa i socijalnih radnika. Djeca su u dobi od 3 do 21 godinu, jer ne napuštaju svoju zamjensku obitelj dok se ne snađu. Udruga trenutno brine o 60 djece.

Uoči Božića ova su djeca sa svojim tetama izradila prigodne ukrase i čestitke koji će biti ponuđeni na prodaju uoči The Best Shop Shopping Nighta u srijedu, 19. prosinca od 18 do 20 sati na našem info pultu na zagrebačkom Cvjetnom trgu kraj prolaza Oktogon.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redakcija magazina The Best Shop udruzi će donirati i dio od kotizacija koje su za sudjelovanje u The Best Shop Shopping Nightu uplatile trgovine. U centru Zagreba i ove će srijede 19. prosinca trgovine ostati otvorene do ponoći i od 20 do 24 sata kupcima nuditi izvanredne popuste. Popis trgovina i popusta koje nude pronaći ćete na plakatima u izlozima trgovina.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara