Pet grešaka koje radimo u prekidu

Pet grešaka koje radimo u prekidu

Foto: Donna Karan

KAD si u prekidu, nisi svoj - neke žene drastično promijene frizuru, neke se ponašaju poput tinejdžerki, neke odluče zagorčati život bivšem… Neuračunjivost  nakon prekida je normalna pojava, ali nije loše prepoznati tu pojavu i pokušati ju smanjiti na minimum. Ovo su najčešće greške koje radimo tijekom prekida.
 
Javljanje bivšem
 
Umjesto da se okreneš sebi, ti i dalje šalješ poruke bivšem? Bilo da je poruka poslana s namjerom da se svađate, raspravljate ili samo zbog toga da se ponovno malo čujete, glupo je. Ako ste prekinuli, prekinuli ste i najbolje je da se ne čujete, barem ako želiš stvarno krenuti dalje.
 
Pokušaj prijateljstva
 
Naravno da možete biti prijatelji, ali ne odmah. Treba proći neko vrijeme dok se emocije ne smire - ako nekoliko dana nakon prekida prijateljski idete u kino, znači da ili niste prekinuli do kraja, ili netko od vas glumi. 
 
Jedan zadnji seks
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Najveća glupost na svijetu - njemu je to vjerojatno sasvim ok, ali žena koja pristaje na jedan zadnji seks vjerojatno želi da se frajer predomisli. Problem je u tome što je njemu to stvarno jedan zadnji seks, a njoj otvaranje rane i lažna nada.
 
Iživljavanje na Facebooku
 
Većina žena se nakon prekida baca na Facebook i tamo izbacuje sve svoje emocije. Pjesme, statusi, pasivno-agresivni izljevi bijesa upućeni nekom neodređenom… Nitko neće ni na sekundu pomisliti da je riječ o bilo čemu drugom - svi znaju da je to osveta bivšem, i svi o tome imaju negativno mišljenje.
 
Tračanje bivšeg - njegovim frendovima
 
Njegovi frendovi su upravo to - njegovi frendovi. Što god im kažeš, i koliko god bila u pravu, djelovat ćeš kao bijesna bivša koja se samo želi osvetiti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara