Pet razloga zbog kojih bi ga trebala prestati pokušavati promijeniti

Pet razloga zbog kojih bi ga trebala prestati pokušavati promijeniti

Foto: Mango

ŽENE žele savršenog muškarca, a dobro je poznato da takav ne postoji.

No, mnogim ženama kao da to nije jasno pa uporno pokušavaju promijeniti onog svog. Donosimo nekoliko razloga zašto bi trebala odmah prestati s tim.
 
1. To mu govori da nije dovoljno dobar
 
Jedan od najvažnijih razloga zašto bi ga trebala prestati pokušavati promijeniti je taj što mu to govori da nije dovoljno dobar, a to nije fer i  nitko ne voli da ga se spušta. Ako ti se ne sviđa, kreni dalje, svakako će biti manje bolnije za oboje.
 
2. Nikad nećeš biti sretna
 
Ako si opsjednuta idejom da ga treba mijenjati, vrlo vjerojatno da problem nije uopće u njemu. Vjerojatnije je da si ti ta koja nije zadovoljna sama sobom, a fokusirajući se na ono što nije u redu s njim, zanemaruješ svoje mane. Možda bi bilo vrijeme da prestaneš pokušavati promijeniti njega te se usredotočiš na sebe na neko određeno vrijeme.
 
3. U redu je biti drugačiji
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
I muškarci i žene griješe kada žele partnera učiniti što sličnijim sebi. Čar svake veze je biti jedinstven i naučiti prihvatiti razlike. Različiti interesi, navike i ciljevi samo su još jedan normalni dio veze i u tome nema ništa loše, pogotovo ako uspijevate naći zajednički jezik.
 
4. Ni ti ne želiš da on to radi tebi
 
Zapitaj se kako bi se ti osjećala na njegovom mjestu? Dalje je sve jasno.
 
5. Otjerat ćeš ga
 
Takvim ponašanjem nitko neće biti sretniji, već upravo suprotno. Možda će on to i trpiti neko određeno vrijeme, ali dugoročno sigurno neće. Ako ga voliš, prestani se ponašati kao njegova mama. Ne treba mu još jedna.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara