Pet stvari koje ne možeš promijeniti na svom dečku

Foto: Screenshot Youtube

MIJENJALA bi nešto na svom muškarcu? Dobrodošla u klub - rijetko je koja žena sasvim zadovoljna svim dijelovima svoje gore polovice, a gotovo svaka od nas se trudi promijeniti barem nešto na svom dečku. Tenisice i frizuru možeš promijeniti bez puno buke, ali postoje neke stvari kojih se on nikada neće odreći.

Najdraži klub
 
Koliko god se trudila, njegova ljubav prema klubu za koji navija od djetinjstva je jednostavno jača od tvoje želje da ju malo smanjiš. Kad je tekma - tekma je, a od nje ga nećeš moći odvući čak ni uz najveće napore. Čak i ako ga mamiš seksom, od televizora će se odlijepiti tek za vrijeme poluvremena.
 
Njegov način pospremanja
 
Možeš mu do mile volje objašnjavati kako ti voliš da se posprema krevet, ali on to jednostavno neće uvažiti. Čak i ako uvaži, čim dobije priliku će složiti krevet po svom, jer je tako navikao. Ovo vrijedi i za pranje suđa, sortiranje veša, ostavljanje čaša od soka po cijelom stanu… Možeš ga natjerati jedino dernjavom, ali ni tada to neće raditi svojevoljno.
 
Najdraže čarape
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Neki muškarci stvarno paze na izgled svojih čarapa. Boja mora odgovarati cipelama i hlačama, moraju biti čiste, uredne i lijepe… Neki muškarci. Većina ih, s druge strane, toliko malo mari za izgled i boju čarapa da nije rijetkost vidjeti muškarca u rasparenim ili ofucanim čarapama. Jedini način da se riješiš njegove nebrige za čarape je da baciš sve koje ima, i zamijeniš ih dobrima, a ni tada nema garancije da će ih svaki put upariti.
 
Mamina kuhinja
 
Ti možeš napraviti identičnu pitu od jabuka kao i ona, tvoja čak može biti i za nijansu bolja, ali u njegovim očima, pita njegove mame je najbolja pita na svijetu. Možeš se truditi do besvijesti, ali niti jedno jelo koje skuhaš ga ne može vratiti u djetinjstvo kao omiljeni ručak iz maminog lonca. Oko ovoga se možeš beskrajno živcirati, ili jednostavno prihvatiti činjenicu da je to tako kako je.
 
Odvratne navike
 
Svatko od nas ih ima, pa tako i tvoj dečko. Možda reže nokte na mjestu koje je tebi apsolutno nezamislivo kao odabir za manikuru, možda ostavlja zubni konac posvuda, možda čačka uho za stolom… Shvaćamo da je u tvojim očima sve to odvratno, ali to je nažalost nešto od čega ne možeš pobjeći. Prije nego što ga napadneš, sjeti se svojih navika koje se njemu ne sviđaju: Vatice za šminku po cijelom stanu, kozmetički proizvodi koji zauzimaju pola kupaonice, pasta za zube koju nikad ne zatvaraš iako znaš koliko ga to živcira… Zvuči poznato?
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara