Pet tipova frajera s kojima veza nikad neće uspjeti

Pet tipova frajera s kojima veza nikad neće uspjeti

Foto: Strellson

VALENTINOVO se bliži, ali to ne znači da moraš ostati u lošoj vezi. Ako je tvoj dečko jedan od ovih, bolje je da ga se što prije riješiš:

Još voli bivšu


Možda ti to neće reći, ali ako je još uvijek zaljubljen u bivšu, to nije teško vidjeti: Ako stalno priča o njoj ili ju sretne i ostane bez teksta, još uvijek ima osjećaje prema njoj. U takvoj vezi nikada nećeš biti sretna.

Arogantni tip

Ako se prema tebi ponaša kao da ne zaslužuješ njegovu pažnju i da si inferiorna, definitivno ga se trebaš riješiti. Kad ćeš ga ostavljati, vjerojatno će te dodatno izvrijeđati, ali nemoj dopustiti d ate uvjeri da nećeš pronaći boljeg od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Lažljivac

Možda ne laže, ali često iskrivljava istinu I prilagođava ju vlastitim interesima. Takav tip će uvijek nešto muljati, a čak I kada govori istinu, nećeš biti sigurna laže li ili ne.

Lijenčina

Postoji razlika između nezaposlenog i besposlenog muškarca. Ako samo leži, ljenčari i ne pokazuje ambicije za bilo što, riješi ga se.

Nikad nema vremena


Lijepo je ako je zaposlen, ali ako je uvijek prezaposlen da bi se video s tobom, znači da mu nisi prva na listi, što nikako nije dobro za vezu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara