Pitali smo vas: Zašto ste varale?

Foto: Louis Vuitton

NISU samo muškarci oni koji varaju - varaju i žene, što svi odavno znamo.

Ono što je novost jest  da žene prema istraživanjima varaju sve češće, a sve češće su to spremne i priznati. Poslali smo anonimni upitnik na adrese naših čitateljica, a one koje su priznale da su prevarile dečka ili muža kažu ovo.
 
"Jednostavno mi je počeo ići na živce. Imala sam sve što sam htjela, osjećala sam se sigurno, a ta se sigurnost s vremenom pretvorila u dosadu. Htjela sam se osjećati kao da sam opet na početku veze, i zato sam popustila tipu koji mi se upucavao na izlasku. Na kraju sam ga ostavila jer sam shvatila da nema smisla da mučim i sebe i njega."
 
"Udebljao se. Znam da zvuči kao grozan razlog, ali jednostavno me prestao seksualno privlačiti i htjela sam nekog tko nije toliko… mekan. Par puta sam spavala s mlađim, čvršćim tipom, a onda sam shvatila da je pametnije da sa svojim mužem porazgovaram o problemu koji me muči."
 
"Prestao me primjećivati, pa sam pronašla nekoga tko me itekako primjećivao. I još me uvijek primjećuje."
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Jer je on prevario mene. Htjela sam osvetu, i dobila sam ju. Nakon toga sam ga ostavila i krenula svojim putem, ali moram priznati da je bilo zabavno."
 
"Postali smo kao cimeri, što je recept za propast braka. Prevarila sam ga na ljetovanju s frendicama. Još uvijek mi je kao cimer, ali sada barem znam da postoji uzbuđenje ako ga odlučim negdje potražiti."
 
"Jer je tip bio seksi, i gledao me onako kako me moj muž gledao prije 10 godina. To mi je nedostajalo, i dobila sam to od nekog drugog."
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara