Počinje glamurozni 15. Sajam vjenčanja u Zagrebu!

Počinje glamurozni 15. Sajam vjenčanja u Zagrebu!

Foto: Press Foto

I OVAJ POČETAK godine rezerviran je za Sajam vjenčanja, manifestaciju koja ujedinjuje najbolje iz svijeta vjenčanja: ponudu brojnih izlagača, modne revije, promocije, nagradne igre s vrijednim dobicima, ali i događanje koje obiluje dobrim idejama, pozitivnom energijom i druženjem.

Nakon uspješno odrađenih regionalnih sajmova u Osijeku i Rijeci u mjesecu zaljubljenih otvaramo sezonu vjenčanja i u Zagrebu.

Petnaesti zagrebački Sajam vjenčanja održava se ovaj vikend u veličanstvenoj zagrebačkoj Areni, od 15. do 17. veljače. 2013., i upravo ta sinergija pokazuje da se uspješnost projekata i dugogodišnja suradnja temelji na dobrim idejama i podršci.
Uz brojne izlagače i događanja, i ove je godine naglasak stavljen na Gala modnu reviju u subotu, 16. veljače u 18.30 sati te na nacionalnu humanitarnu akciju "Palčić gore", kojom se nastoji ukazati na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaručnici, još uvijek nije kasno da prijavite svoju dragu za Index Rouge Pepeljugu te osvojite nevjerojantne nagrade za najljepši dan u svom životu!

Sajam vjenčanja Zagreb i ove godine obiluje zanimljivim događanjima i promocijama, od svakodnevnih modnih revija ekskluzivnih salona vjenčanica, cvjetnih i plesnih radionica, make-up & hair showa, degustacija slastica, odličnih savjeta pri organiziranju vjenčanja pa sve do novih trendova u vjenčanoj modi – uistinu sve kako bi pripreme za vjenčanje započele na najbolji mogući način.

Posjetom Sajmu vjenčanja Zagreb budući mladenci osigurat će si brojne pogodnosti i sajamske popuste te pronaći sve za vjenčanje na jednom mjestu.

Radno vrijeme sajma: petak 14 - 20 sati / subota i nedjelja 10 - 20 sati!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara