Pod utjecajem zvijezda: Što ti njegov horoskopski znak govori o njemu

Foto: Banana Republic

Ovan se brzo podvlači pod kožu i kao pravom zavodniku, zanimljivo mu je samo neosvojivo. Vodenjak je manipulator a Bik je idealan partner?

Ovan

Ovan je pravi zavodnik, u trenu je već u svakoj tvojoj misli, svaki sat, dan i mjesec, a ako taj mjesec dostigne dvoznamenkasti broj, smatraj da si zadržala ovna. Dokle god mu izmičeš i tajanstveno se smješkaš znatiželjni ovan će trčati za tobom jer njemu je zanimljivo samo neosvojivo.

Bik

Kad bi svi muškarci bili kao bikovi, žene ne bi ni imale problema u ljubavi. Koliko god dugo da te osvajao, neće te lako pustiti kada jednom postaneš njegova. I samo njegova! Nemoj niti pomišljati na kratkoročna rješenja u vidu flerta s nekim drugim. Ako te iznervira njegova tvrdoglavost suočit ćeš se s bijesom ravnim vulkanskoj erupciji, ako mu je stalo do tebe.

Blizanci

Blizanac je u svakom društvu najzabavniji, najšarmantniji i najsnalažljiviji tako da mu nije problem i bez malo truda osvojiti bilo koju djevojku. No blizanac je slobodan duh, on voli flert, putovanja i nove stvari, ako imaš dovoljno povjerenje i razumijevanja za njega i njegove potrebe za neprestanim usavršavanjem u životu, skinut će ti zvijezde s neba.

Rak

Koliko god je bio uporan da te zavede i osvoji, toliko će se muškarac rak biti uporan i da te zadrži. I poslije bezbrojnih prekida, pomirenja i obećanja da ćete sve početi ispočetka, on će nastavljati po svome, ustrajan u svom cilju da vam osigura kuću, djecu i psa.

Lav

Ništa nije neosvojivo za tog šarmera. Kada te osvoji u društvu će te tretirati kao pravu kraljicu dok će kod kuće očekivati da ti ugađaš njemu. Što prije to shvatiš, lakše ćeš dijeliti život s muškarcem lavom.

Djevica


Muškarac djevica pažljivo bira pravi trenutak kad će krenuti u akciju osvajanja. I taman kada pomisliš da ga je odabrao, on će zbog stidljivosti ili praktičnosti – promijeniti taktiku. Pričat će ti sve što nikada nisi mislila da ćeš čuti od njega. A tvoje reakcije potaknut će njegovo ponašanje.

Vaga

On je pravi zavodnik, cvijeće, romantične pjesme, pokloni i poljupci u ruku su standardne vještine njegovog osvajanja. No kada dođe do seksa, muškarac vaga polako gubi interes. Zato će se on truditi da bar na putovanjima ili izletima, makar na trenutak, oživi osjećaj kao kada ti se prvi put udvarao.

Škorpion

Njegovo kretanju uvijek će ostati misterij, ne gubi vrijeme ni živce pokušavajući saznati gdje se krije taj vječni zavodnik nego se prepusti njegovom zagrljaju kojem najčešće nećeš moći odoljeti.

Strijelac

Kakva razlika između onog ležernog frajera koji te osvojio i licemjera koji pomno prati što susjedi pričaju o tebi, dok on i dalje zavodi mlađe cure. Ako si se odlučila za muškarca strijelca onda budi spremna da vjeruješ samo njegovim očima i ušima.

Jarac

Muškarac jarac je pravo iznenađenja, koliko god vam smotano i stidljivo djelovao, on je praktičan i stabilan muškarac. Kao i svoje prijatelje i tebe će voditi kud god bude išao, sviđalo se to tebi ili ne. No razloga za nezadovoljstvo neće biti, jer muškarac Jarac nikada neće dozvoliti da vam pored njega nešto nedostaje.

Vodenjak


Njemu sve polazi za rukom od trenutka kada te osvoji, jer muškarac vodenjak zna kako zadržati ženu do koje mu je stalo. Potrebno mu je samo malo vremena da procijeni koju će taktiku na tebi primijeniti. Vodenjak vješto krije svoju posesivnu stranu te je vrlo vješt manipulator.

Ribe

Kad jednom upadneš u mrežu muškarca ribe, nećeš tako lako pobjeći. Iako mu živci nisu jača strana, on će s tobom bit najstrpljiviji najuslužniji muškarac. Iako je njegovo osvajanje pomalo nespretno, u četiri zida on je samo tvoj. No kad izađe iz kuće, širom otvori oči.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara