Pogledajte u čije ruke idu knjige "Inferno" i "Izgubljeni simbol"

Pogledajte u čije ruke idu knjige "Inferno" i "Izgubljeni simbol"

Foto: Press Foto

NAŠE čitateljice imale su priliku osvojiti 3 primjerka "Izgubljenog simbola" i 2 primjerka "Inferna", a danas otkrivamo koje su to sretnice.

Zamolili smo vas da na Index Lajk uploadate svoje omiljene citate o sreći, a dvije cure s najboljim citatima sretnice su u čije ruke idu ove knjige.

Sve o knjigama doznaj u nastavku te pogledaj u čije ruke odlaze "Izgubljeni simbol" i "Inferno".

"Izgubljeni simbol"

Napisan nakon temeljitih istraživanja i ritmom koji oduzima dah,"Izgubljeni simbol" još jednom dokazuje zašto je Dan Brown najprodavaniji pisac trilera na svijetu.

Šest godina trebalo je Danu Brownu da dovrši roman "Izgubljeni simbol", izvanredni nastavak svjetskih bestselera "Anđeli i demoni" i "Da Vincijev kod", trilera čije je glavni junak profesor simbologije Robert Langdon.

Radnja romana "Izgubljeni simbol" smještena je unutar vremenskog okvira od 12 sati i kroz majstorski tekst pun neočekivanih zapleta odvodi čitatelja na nevjerojatno putovanje uz Roberta Langdona koji je ponovno u akciji!

Dan Brown autor je mnogih bestselera, uključujući i "Da Vincijev kod" koji je prodan u više od 81 milijun primjeraka diljem svijeta, što ga čini jednim od najprodavanijih romana svih vremena. Time Magazine uvrstio ga je na listu 100 najutjecajnijih ljudi svijeta. Romani su mu prevedeni na 51 jezik. Diplomirao je na Amherst College i Phillips Exeter Academy, gdje je predavao engleski i kreativno pisanje. Trenutno živi u Novoj Engleskoj.

"Inferno"

Traži, i naći ćeš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Te riječi odjekivale su u glavi uvaženog harvardskog profesora Roberta Langdona kad se probudio u bolničkom krevetu ne znajući gdje je ni kako je onamo dospio. Uz to, nije mogao objasniti podrijetlo zlokobnog predmeta pronađenog u džepu njegova sakoa.
Za život opasne prijetnje natjerat će njega i mladu liječnicu Siennu Brooks u vratoloman bijeg Firencom, gradom muzejom na čijim su ulicama odrasli Dante, Botticelli i Michelangelo i u čijim je ateljeima buknula talijanska renesansa. Samo Langdonovo poznavanje tajnih prolaza i drevnih misterija što leže ispod raskošnih povijesnih pročelja može ih spasiti od nepoznatih progonitelja.
Langdon uskoro uspijeva odgonetnuti da je uvučen u strahotan plan nezamislivih posljedica čiji je glavni akter nadahnut Danteovim Paklom, remek-djelom svjetske književnosti što nudi mračnu viziju pakla koja odjekuje još danas.

Stihovi Pakla postaju Langdonov vodič i on pokušava dešifrirati niz kodova i simbola zakopanih u nekim od najslavnijih umjetničkih djela – slikama, kipovima, građevinama – Firence, Venecije i Istanbula ne bi li otkrio detalje paklenog plana… prije nego što se svijet nepovratno promijeni.

Inferno je Brownov dosad najsnažniji i najizazovniji roman, napet triler koji će vas zarobiti već svojim prvim stranicama. Brown i u ovom romanu ostaje vjeran intrigantnim i kontroverznim temama: Da Vincijev kod pokušao je osvijetliti prošlost drugačiju od one koju smo mislili da poznajemo, a Inferno nam pokazuje koliko je krhka svaka vizija naše budućnosti.

KNJIGE IDU U RUKE:

"Izgubljeni simbol" su osvojile:

Sigmanoir

Listopad

 

Emy10

 

"Inferno" osvojile su:

Ivana.Hlobik

Abigailwiliams

Psst! Cure koje su osvojile knjige obavijestit ćemo putem njihova računa na Index Lajku, a mogu nam se javiti i na mail rouge@index.hr, u roku od 10 dana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?