Pokloni od bivšeg koje je sasvim u redu sačuvati

Pokloni od bivšeg koje je sasvim u redu sačuvati

Foto: Screenshot Youtube

SVE smo prolazile kroz to.

Veza vam je bila kao iz bajke, obasipali ste se ljubavlju, ali i poklonima, a onda odjednom - prekid. Ako se pitaš gdje sad sa svim tim stvarima, imamo rješenje. Donosimo ti mali vodič koje je poklone sasvim u redu zadržati.

1. Kućanski aparati
 
Bilo da se radilo o tosteru ili usisavaču, sve su to vrlo praktični pokloni, više nego osobni i poslužit će ti itekako dobro i nakon što on ode. Uostalom, tvoj novi dečko sigurno neće ulaziti u rasprave o tome jesi li to sama kupila i svakako će biti jako sretan što imaš te stvari te se znaš služiti njima.
 
2. Odjeća
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
I ovi će ti pokloni itekako poslužiti nakon što on ode. No, ako si u iskušenju da pustiš suzu svaki put kad iz ormara izvadiš onu malu crnu haljinu, koju si dobila za rođendan, možda bi bilo dobro da nakratko spremiš te stvari na dno ormara. Nakon što prođu tuga i bijes, bit će ti drago što si ih zadržala, a sad ćeš u njima izgledati još bolje, jer se tako i osjećaš.
 
3. Nakit
 
Dijamanti su ženini najbolji prijatelji, a ne muškarac koji joj ih je dao. Dobro, ne mislimo baš na prave dijamante, ali da, i nakit je sasvim u redu zadržati, jer ćeš ga kad tad iskoristiti. Također, dobra vijest kod nakita je što ga uvijek može transformirati u nešto drugo, ako baš želiš.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara