Posjetite raskošni Sajam vjenčanja u Rijeci 24. i 25. siječnja

Posjetite raskošni Sajam vjenčanja u Rijeci 24. i 25. siječnja

Foto: Press Foto

SAJAM vjenčanja na području Rijeke i okolice održava se već 15 godina zaredom, a ovoga vikenda svoja vrata otvara u prostoru Atletske dvorane Kantrida, Istarska 1, Rijeka.

Sajam vjenčanja sjedinjuje ono nabolje iz svijeta vjenčanja – ponudu brojnih izlagača, modne revije, promocije, radionice, degustacije, popuste i nagrade te obiluje dobrim idejama, pozitivnom energijom i druženjem. Projekt koji redakcija magazina Vjenčanja, izdavačke kuće Adria Media Zagreb organizira u četiri grada u Hrvatskoj (Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu) duga je već 17 godina.

Nastavlja se i suradnja s nacionalnom humanitarnom akcijom „Palčić gore!“, kojom se nastoji ukazati na potrebe i probleme prijevremeno rođene djece i njihovih roditelja. Prošlogodišnjom akcijom na Sajmu vjenčanja u četiri grada za Palčiće je prikupljena 23.151 kuna te su kupljena dva perfuzora.  Sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli svaki posjetitelj može osvojiti vrijedne i zanimljive nagrade, ali prije svega pomoći Palčićima.

U subotu, 24. siječnja u 18 sati na VIP modnoj reviji humanitarnu akciju „Palčić gore!“ podržat će poznate osobe poput Ivane Bilen, novinarke i reporterke HRT-a, riječkih manekenki Vedrane Linardić, Nikoline Miletić i Ivane Paris, zatim Nikoline Tomljanović, članice grupe ENI, modne blogerice Marije Mažar, dr. sc. Sanje Zambelli, profesorice Veleučilišta u Rijeci,  voditelja i komičara Davora Jurkotića i mnogih drugih. Podršku Palčićima svojim će kreacijama iskazati i modni dizajner Juraj Zigman.

Ulaz na sajam je slobodan, a više informacija može se pronaći www.magazinvjencanja.hr

RASPORED SAJMA

Subota 24. siječnja 2015.

10.00  otvaranje sajma za posjetitelje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
12.00  modna revija & degustacija slastica
16.30  cvjetna radionica
18.00  VIP modna revija
20.00  zatvaranje sajma za posjetitelje
                                                                     

Nedjelja 25. siječnja 2015.

10.00  otvaranje sajma za posjetitelje
12.00  modna revija & degustacija slastica
16.00  make-up & hair show
17.00  modna revija
19.00  zatvaranje sajma za izlagače

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara