Post-prekidni sindrom: Stvari koje trebaš izbjegavati

Post-prekidni sindrom: Stvari koje trebaš izbjegavati

Foto: Britt Magazine

MISLILA si da ti se neće dogoditi, ali jest: Veza za koju si mislila da će potrajati je završila. Možda želiš objašnjenje, možda se želiš iskaliti na bivšem, možda želiš novu šansu… Što god ti prolazilo kroz glavu, ovo su stvari koje ne bi smjela raditi:

Uhođenje bivšeg

Znaš njegov omiljeni kafić, znaš i kada će biti tamo, ali to ne znači da se smiješ pojaviti na stolu pored njegovog i glumiti da ste se slučajno sreli. Njemu će biti neugodno, tebi će biti bolno, a ovakvim ćeš ponašanjem samo otežati stvari. Ako ti se on želi javiti, javit će se, ali nemoj pokušavati na silu ostvariti kontakt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Glumljenje žrtve

Ok, prekinuli ste, i svima je jasno da nisi baš najsretnija na svijetu, ali glumljenje žrtve nikome neće pomoći. Ako te frendice zovu van, izađi s njima, to je puno bolji način za prebolijevanje prekida od sjedenja ispred njegove slike i plakanja dok ti ne ponestane suza.

Maltretiranje njegovih prijatelja


Imate zajedničke frendove, ali nakon prekida, njegovi dečki su još uvijek njegovi dečki. Ako si se sprijateljila s njihovim curama, nitko ti ne brani da odeš na kavu s njima, ali ako to radiš samo zato da bi saznala nove informacije, nisi fer prema njima. Kad-tad ćeš čuti da ima novu curu, za što vjerojatno nećeš biti spremna, i samo ćeš si otežati situaciju. Pusti da prekid ide svojim tokom, i nemoj naganjati njegove prijatelje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara