Postani profesionalna vizažistica: MUD poklanja vrijedan edukacijski program jednoj čitateljici Index Rougea!

Foto: Press Foto

OBOŽAVAŠ šminkanje i misliš kako si spremna prijeći u profesionalce? Imamo pravu priliku za tebe!

Index Rouge i Make-Up Designory jednoj će sretnici omogućiti da besplatno pohađa edukaciju PRO I - Beauty Esential te tajne zanata nauči od najboljih!

Kako bi besplatno pohađala edukaciju u MUD-u izazivamo te da osmisliš make up look za jesen 2014.

Sve što trebaš napraviti je uploadati fotku sa zadanim make-up lookom (za jesen 2014.) na Index Lajk! Možeš našminkati sebe ili frendicu, no važno je da se na fotografiji vidi papirić s natpisom Volim Index Rouge kako bi znali da si ti zaista vlasnica make-up looka sa fotografije. Detaljna pravila prouči u pravilniku (niže u tekstu).

MUD jednoj čitateljici Index Rougea poklanja:

1 x edukaciju PRO I - Beauty Esential.
- Navedeni program u trajanju od 84 sata počinje s 06.09.14., a završava s 23.09.2014.
- Vrijednost edukacije iznosi 9.500,00 kn (pdv uračunat u cijenu)
- Najsretnijem dobitniku će se za vrijeme edukacije omogućiti i korištenje potrebnog pribora

Što je MUD?

MUD je brand s mnogo lica koji nudi liniju vrhunskih proizvoda. No prije svega, MUD je škola! Više od desetljeća, MUD lansira svijetu neke od najboljih make-up artista u industriji. Svake godine stotine talentiranih individualaca iz cijelog svijeta dolazi u Burbank, Kaliforniju i New York kako bi studirali svu delikatnost beauty make-upa te savladali iznimnu zahtjevnost protetike.

Make-up Artist Programi osmišljeni su u više levela kroz koje se stječu MUD PRO međunarodni certifikati te u konačnici otvaraju mogućnost finalnog usavršavanja na jednom od odabranih svjetskih MUD studio kampusa. MUD redovna edukacija kao i vikend radionice dostupne su svima, čak i najzaposlenijima.

Pro i Make-up Artist naš je Beauty Essentials program u trajanju od 84 sata. Po završetku Beauty Essentials edukacije student dobiva Pro I Make-up certifikat i karticu direktno od Make-Up Designoryja. Postoji li interes za dodatnim znanjem, nudimo seriju specijalizacija koje student može pohađati po uspješnom završetku razine Pro I Make-up Artist. Sami odlučujete hoćete li završiti jedan ili sve specijalizirane programe. Certifikat i Pro Make-up kartica dodjeljuju se za svaku razinu pojedinačno. Završite li sva četiri modula druge razine, dobivate certifikat i Pro II Make-up Artist karticu. Za artiste pro razine, koji svoja znanja žele dovesti na još višu razinu, nudimo usavršavanje na jednom od naših glavnih kampusa, u New Yorku ili Los
Angelesu.

Za svoj sljedeći korak u edukaciji, posjetite: www.mud.edu

KAKO SE PRIJAVITI?

1. Našminkaj sebe ili prijateljicu zadanim make-up lookom (za jesen 2014.). Na fotografiji mora biti i papir s natpisom "Volim Index Rouge"! Uploadaj fotku s make-up lookom koji si napravila na Index Lajk. Ukoliko nemaš račun na Index Lajku, jednostavno i brzo kreiraj ga ovdje!

2. Prilikom uploadanja, fotku nazovi nekim prigodnim naslovom, stavi je u rubriku Lifestyle, a pod OZNAKE upiši riječ ŠMINKA.
 
3. Prijave traju od srijede 27.08.2014. do srijede 03.09.2014 u 10 sati.

4. Dobitnicu tečaja objavit ćemo na Index Rougeu, u srijedu, 03.09.2014. u 16 sati.

5.  Među prijavama objavljenim na Index Lajku, stručni žiri u kojem se nalaze tim MUD i tim Index Rouge, odabrat će pobjednicu.

6. Dobitnica je osvojeni tečaj dužna polagati u Zagrebu.


Pravila:

- Upozorenje: Svaka naknadna izmjena naslova fotografije poništava prikupljene lajkove. U slučaju da nije upisan smislen naslov fotografije (nasumično izabrana riječ ili nizovi znakova ne smatraju se naslovom), administrator rubrike Lajk zadržava pravo izmjene naslova ili brisanja fotografije zbog kršenja pravila natječaja.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja.

- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.

- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika.

- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu lajk@index.hr

- Index.hr ne odgovara za kvalitetu tečaja
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?