Postoji li kemija među vama?

Postoji li kemija među vama?

Foto: Screenshot

AKO nema kemije, to jednostavno nije to.

No, kako prepoznati imaš li s nekim kemiju? Odlučili smo ti olakšati stvari i otkriti nekoliko jasnih znakova.
 
1. Tišina je ugodna
 
Svi smo vodili razgovore, koji u određenom trenutku prijeđu u tišinu, zbog čega bi često paničarili da je osobi preko puta nas dosadno u našem društvu. No, biti u mogućnosti s nekim dijeliti ugodnu tišinu, jedan je od znakova da imate kemiju. Ti si sretna što si tamo s njim i znaš da je taj osjećaj obostran.
 
2. Razumijete se
 
Kad kažeš nešto što većina drugih ljudi ne bi odmah shvatila, on zna točno o čemu pričaš. I obrnuto. 
 
3. Dodiri 
 
Jednostavno je: kad te dotakne netko tko ti se ne sviđa, ti si toga potpuno svjesna i želiš da to prestane. No, kad te dotakne netko s kim osjećaš kemiju, ponekad to možda nećeš ni primijetiti, jer se taj dodir čini tako prirodnim, da nema razloga da te on iznenadi.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
4. Telepatija
 
To je onaj osjećaj kad samo jednim pogledom, bez riječi, možeš shvatiti što tvoj partner misli te se sukladno tome nasmijati ili napraviti neku drugu grimasu, kako bi mu pokazala da znaš točno što misli.

5. Vrijeme leti
 
Samo se s osobom s kojom imaš kemiju sati čine kao minute i imaš osjećaj kako bi s njom mogla biti ovako zauvijek, jer je uvijek zanimljivo. Kad i druženju dođe kraj, jedva čekaš ono iduće, jer on te usrećuje i ne želiš biti odvojena od njega. 
 
6. Kao da se znate oduvijek
 
Kemija se svakako može razviti tijekom vremena, ali ona se uglavnom pojavljuje čim nekoga upoznaš. Ako razgovaraš s nekim prvi put, a osjećaš kao da ga već znaš, da,  to je kemija.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara