Pravo osvježenje: Modna manifestacija za mlade dizajnere

Pravo osvježenje: Modna manifestacija za mlade dizajnere

Foto: Kristijan Kro

VEĆ peti put za redom u Ivanić-Gradu, malom gradiću blizu Zagreba, održao se modni event pod nazivom "Moda mladih". Svake godine ovaj modno - umjetnički program organiziraju Turistička zajednica Ivanić-Grad i Udruga moda mladih koju su osnovale mlade dizajnerice Manuela Lovrenčić i Iva Šimunović s namjerom da se potiče rad mladih dizajnera i umjetnika iz cijele Hrvatske, a za najbolje kreacije na raznim natječajima dijele se i zaslužene nagrade.

Posjetitelji su mogli vidjeti revije salona vjenčanica i večernjih haljina "Sposata" iz Ivanić-Grada, zatim kreacije dizajnerice Mirjane Pavetić, CroAtrix, Sonje Jug, Manuele Lovrenčić, Ines Jakšić, Ivane Kuzminski, a predstavile su se i Sunčana Sekol, Marija Ivančić i Petra Šimenić kao dizajnerice modnih dodataka i nakita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovogodišnji specijalni dio programa bio je natječaj na temu crvenih haljina. Naime, šest dizajnera prošetalo je modnom pistom uz svog odabranog modela koji su nosili crvene haljine, a na kraju ove kreativne modne manifestacije proglašen je i pobjednik "Red dress" natječaja.

Sudjelovali su: Ana Paulić, Ines Jakšić, Patrik Dolenc, Ana Trišler, Ivana Kuzminski i Katarina Mamić koja je odnijela titulu najkreativnije dizajnerice i čija se crvena haljina najviše svidjela organizatorima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara