Prepoznajete li se? Deset najgorih vrsta Instagram postova!

Foto: Instagram, weheartit

INSTAGRAM... Društvena mreža na kojoj u nekoliko sekundi možeš saznati što radi tvoj bivši partner, što je danas obukla Kim Kardashian ili što NASA šalje u svemir. Dobrodošli!

Mi obožavamo Instagram i na njemu uvijek nađemo nešto zanimljivo. No, postoji i ona druga strana, a to su određene fotografije koje bi ljudi trebali ostaviti za neko drugo mjesto, kao npr. album kamere na svom pametnom ljubimcu. Evo čega smo se sjetili.
 
1. Fitness hrana
 
#fit#healthy#breakfast#njami i tako svakodnevno, dok jedva gutate zalogaje i pokušavate oživiti miris i okus čevapa. Svakodnevno objavljivanje slika i recepata zdravih obroka smiju si dopustiti oni koji se time bave i točno znaju o čemu pričaju ili oni koji imaju zanimljivije ideje od narezanog voća.. Takve ćemo vrlo rado slijediti. #stiželjeto.
 
 
2. Lažni citati
 
Poput ovog:
 
 
Da se Marilyn Monroe tako izražavala, čisto sumnjamo da bi osvojila američkog predsjednika. Danas bi sigurno imala milijune na računu, paparazze u grmlju i reality show. 
 
3. Boca jeftinog vina
 
Svaka čast onima koji si mogu priuštiti da popiju nešto jedinstveno i visokokvalitetno. Neka se takvi i pohvale i ispadnu sofisticirani vinski znalci. No, boca vina za koju i prosjak na cesti skupi novac u jedan dan, u maminom najfinijem porculanskom setu za goste, jednostavno izgleda smiješno. I jadno. 
 
 
4. Slike separea i boca
 
Svima nam je to bilo super kad smo bili mali. No, neki kao da još nisu izašli iz te faze. Pogotovo ako se zna da im takve provode plaćaju drugi, a da se pita njih, u kibli s ledom na stolu stajala bi bočica tabascoa. #attentionwhore
 
5. Slike od ljeta 1945.
 
Nije znanstvena fantastika da svi izgledamo ljepše i vitkije preplanuli, u plićaku i s velikim naočalama. No, stavljanje takvih slika za vrijeme ostalih godišnjih doba uz romantične stihove kojima se priziva ljeto, jako je smiješno. Kao i polugole slike u interijeru pored koje gore spomenuta godina izgleda kao daleka budućnost. To je i jadno.
 
6. Noge na plaži
 
Prethodna točka dovela nas je do ove - slike noga na plaži. Budite originalne pa fotkajte nenašminkano lice na istoj toj plaži. Garantiramo da će i ono skupiti više simpatija i lajkova nego noge.
 
 
7. Selfie iz teretane
 
Jedan je sasvim u redu, u slučaju da imate što pokazati. Sve ostalo je pretjerivanje ili ona druga riječ koja počinje sa prefiksom -pre. Razumijemo se, zar ne? 
 
 
8. Priroda
 
Zalasci sunca, duge i ostale prirodne pojave danas se uglavnom mogu vidjeti na zaslonima mobitela. Nipošto nemojte otvarati prozor i gledati uživo, nećete uspjeti.
 
 
9. Slike sa špice
 
Zgodna i dobro obučena cura uhvaćena na špici uvijek može poslužiti kao modna inspiracija. Ono što žalosti je pozadina jedne takve fotografije tjedno (govorimo o otprilike 36 tjedana i isto toliko fotki) - sati uređivanja i trčkaranja po centru s jednim pitanjem "gdje je taj glupan, nisam se valjda uređivala bezveze?"). A ne smijemo ni zaboraviti žurbu do doma da se vidi jel glupan uhvatio dobar kut.
 
10. Životinje
 
Tisuću i jedna slika s nekom životinjom bila bi opravdana samo ako doma imaš zoološki vrt. Ne radi to ako ne želiš izgubiti baš sve sljedbenike (i prijatelje). Osim svog psa, naravno.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara