Prevario te: Jesi li sigurna?

Prevario te: Jesi li sigurna?

Foto: Armani

KADA su u pitanju veze, vrlo je teško odrediti granice. Sa seksom je još čudnije - neki seksom smatraju isključivo čin u kojem postoji penetracija, dok drugi kažu da je bilo što što se radi u južnim predjelima već u kategoriji seksualnog odnosa. To još više komplicira definiciju prevare.

Nedavno istraživanje stranica Christian Mingle i J Date uključilo je preko 2700 ispitanika, a pokazalo je da se muškarci i žene nikako ne slažu kada treba definirati prevaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Žene su kod prve kategorije bile jednoglasne: njih 100 posto je izjavilo kako je poljubac prevara, a to je potvrdilo samo 86 posto muškaraca. Poruke, seksi mailovi i flert preko socijalnih mreža znače prevaru za 82 posto žena, a muškarci se ne slažu - njih 56 misli da to nije u redu, dok ostatak to ne smatra prevarom.

Porno filmovi opet nisu dobro prošli, pa tako 44 posto ispitanica i gledanje takvih filmova smatra prevarom, njih 30 posto prevarom smatra masturbiranje, a striptiz klubovi su također na lošem glasu, pa odlazak u njih za 43 posto žena znači prevaru.

Kakve su vaše predodžbe o prevari? Što smatrate dopustivim ponašanjem, a što za vas definitivno znači nevjernost?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara