Prijeti li vam prekid? Ovo su znakovi da bi se to uskoro moglo dogoditi!

Prijeti li vam prekid? Ovo su znakovi da bi se to uskoro moglo dogoditi!

Foto: Salvatore Ferragamo

PREKID rijetko dolazi sasvim iznenada, ali na žalost, to shvatimo tek kad gledamo unatrag. Ne kažemo da ga treba spriječiti ako se stvarno sprema, ali definitivno ga možeš prepoznati i pripremiti se, da te ne iznenadi. Ovo su znakovi da tvoj dečko razmišlja o prekidu.
 
Manje komunikacije
 
Počne sa manje poruka i manje poziva. Dogodi se i neodgovoreni poziv. Pa još jedan. Na početku veze se uvijek trudimo podići slušalicu, a prema njenom kraju, nekako to lakše izbjegavamo. 
 
Više svađe
 
Na početku veze se nećemo svađati oko gluposti, a kasnije, kad nam je već svejedno, lakše planemo iako za to možda nema razloga. Ako tvoj dečko često izaziva svađu za koju nema puno razloga, moguće je da je nezadovoljan u vezi i da traži izlaz.

Manje svađe
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Zvuči kontradiktorno ovom iznad, ali kad nam više nije stalo, imamo i smanjenu potrebu za svađanjem. Ako se tvoj dečko prije trudio dokazati da je u pravu, a sad samo odustaje bez puno svađe, moguće je da mu stvarno više nije stalo.
 
Novi životni ciljevi
 
Ljudi u vezi često upadaju u rutinu, a iako su novi ciljevi uvijek dobri, ponekad su i znak da naš partner ne planira budućnost s nama.

Obnovljeni interes za vlastiti izgled
 
Briga o tijelu je i pametna i zdrava, ali budimo realni - vrlo često za zapuštamo kad uđemo u dobru, stabilnu vezu. Ako je tvoj dečko ponovno počeo aktivno vježbati i brinuti o izgledu na način na koji nikada nije brinuo, moguće je da se podsvjesno sprema na nove izazove u ljubavnom smislu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara