Privuci pažnju svakog muškarca

Privuci pažnju svakog muškarca

Foto: Pull & Bear

SVAKA žena traži magičnu formulu koja bi joj osigurala pažnju tipa koji joj je zapeo za oko. Trik je jednostavniji nego što misliš, ali nosi i negativne strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručnjak za veze, Bob Grant otkriva da je za privlačenje muškarca iz snova dovoljna mala promjena u tvom ponašanju: Tretiraj sve muškarce jednako. To znači da moraš biti jednako pričljiva i raspoložena u razgovoru sa tipom koji ti se sviđa, i sa svim ostalim tipovima koji ti se ne sviđaju. Dosadni tip, ćelavi tip koji ti djeluje fizički odbojno ili tip za kojim sliniš moraju u tvojim očima biti jednaki. Naravno, ovakvim ponašanjem riskiraš neželjeni poziv na spoj, ali to je nešto s čim moraš računati. Trik je u tome da ćeš ovakvim, neselektivnim pristupom oko sebe stvoriti pozitivnu vibru, koja će privući muškarce. Ako tip koji ti se sviđa vidi da si komunikativna i društvena sa svima, lakše će ti prići.

Ovi koji ti se ne sviđaju, a pozovu te van biti će mali problem koji ćeš s lakoćom riješiti, a s vremenom ćeš se pretvoriti u curu koja zrači pozitivnošću i ističe se u prostoriji. Ovo naravno ne znači da moraš trpiti naporne kretene, ali rijetko tko će i biti naporan kreten ako se susretne sa tvojim pozitivnim stavom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara