Priznanja Rouge čitateljica: Ovo je najneugodnija situacija koja mi se dogodila za vrijeme seksa!

Priznanja Rouge čitateljica: Ovo je najneugodnija situacija koja mi se dogodila za vrijeme seksa!

Foto: Dylan George

SEKS na televiziji uvije izgleda senzualno, lijepo, i jako jednostavno - ali u stvarnosti vrlo često nije. Neugodne situacije su česta pojava u krevetu, a od naših smo čitateljica prikupili one najneugodnije:

Marija: Vjerovali ili ne, jednom sam u krevetu rekla krivo ime. Znam da je to nešto što bi se trebalo dogoditi muškarcu, ali dogodilo se meni. I nije mu bilo drago, naravno.

Ana: Ovo se dogodilo kad sam još imala ekstenzije, koje srećom više nemam. Bila sam s novim dečkom, i nezgodno se naslonio na moju kosu pa je iščupao ekstenziju. Ja sam znala što se događa, ali on nije pa se jako preplašio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jana: Popiškila sam se u krevetu. Ne za vrijeme seksa, ali odmah poslije, jer smo zaspali. Tu večer sam popila jako puno vode, i nekako se dogodilo. Srećom, dečko mi se samo počeo smijati, ali meni je bilo jako neugodno.

Marina: Dečko me iznenadio i vratio se nekoliko dana ranije s putovanja - nisam ga očekivala, a sutradan sam imala termin za depilaciju. On je bio nabrijan, ja nisam znala kako da ga odgovorim od seksa, a kad me skinuo, shvatio je o čemu se radi. Seks je bio jako čudan.

Tatjana: Zaspala sam usred seksa. Bila sam jako umorna, ali mom bivšem to nikako nije bilo jasno. Nakon što sam  zaspala, morala sam se opravdavati tjedan dana, a on je bio jako uvrijeđen jer je mislio da je dosadan u krevetu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara