Proljetni modni spektakl koji jedva čekamo: Cro-A-Porter ove sezone dovodi i dizajnere iz Berlina!

Proljetni modni spektakl koji jedva čekamo: Cro-A-Porter ove sezone dovodi i dizajnere iz Berlina!

Foto: Screenshot Video Index

NAJVEĆI modni spektakl u Hrvatskoj, Cro-A-Porter sve je bliže! Ovaj popularni modni event održati će se u razdoblju od 3. do 6. 4. 2013. u Zagrebu, u Kući za ljude i umjetnost  Lauba, a u međuvremenu svi zainteresirani mogu događanja pratiti na Facebooku i Cro-a-Porter službenoj stranici.

Zagreb će tijekom četiri dana, uz vrhunsku scenografiju, na pisti Cro-A-Portera ugostiti sva najveća i najpoznatija  imena domaće modne scene te goste iz svjetskog modnog centra Berlina - Ivan Mann i Henning Linge. MAK s Teom Perićem, Matija Vuica, Borna&Fils, Hippy Garden, Boris Pavlin, Linea Exclusive, Lokomotiva, Luka, Arileo, Sonja Lamut, Jet Lag, Ivan Ledenko, Spirit by T.B., DIORALOP, Etna maar, XD Xenia Design, Madame demode & Tamara Bombardelli, Ivona Martinko, Jelena Aleksić, ELFS i ZIGMAN domaća su dizajnerska imena koja svojim snažnim modnim potpisom iz sezone u sezonu redovito oduševljavaju publiku i modnu struku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za dozu novog modnog punjenja adrenalinom, Cro-A-Porter ove sezone predstavlja nova modna imena - pomno odabrane pobjednike s pista MODNOG INKUBATORA (Tatjana Pantoš), MODNOG ORMARA (Damir Begović) te talentirani Ivan Badanjak i Marija Pinjuh koji će zasigurno privući pažnju u vremenima koja dolaze!
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara