Rock´n´Roll nasljednica Georgia May Jagger sanja o karijeri Victorijinog anđela

Foto: Style Saint, Vogue

PLAVOKOSA ljepotica Georgia May Jagger uspješna je manekenka u Velikoj Britaniji, no nedavno je otkrila kako bi voljela postati i anđelica popularnog Victoria's Secreta.

Kako prenosi Vogue, Georgia je priznala kako je prije bila poprilično sramežljiva kada su golišave fotke u pitanju, no sada smatra kako bi bila izvrstan anđeo kuće Victoria's Secret.

"Mislim da ne bih rekla 'da' da ste me to pitali prije tri godine. Kad sam započela manekensku karijeru, snimila sam reklamu za Hudson, no inače nisam htjela raditi previše fotografija u donjem rublju. Moja reklama za parfem (Cavalli) dosta je seksi, no ne slikam se u donjem rublju baš previše. Mislim da je u Victoria's Secretu naglasak na ženama. Vidiš sve te manekenke koje izgledaju kao Amazonke i, kad si mlad, misliš kako to nikad ne bi mogla biti ti. No, voljela bih to raditi u budućnosti.", izjavila je dvadesetjednogodišnja Georgia.

Najmlađa kći Micka Jaggera i Jerry Hall visoka je, dugonoga i ima prekrasnu plavu kosu pa smo uvjereni kako bi se super snašla na pisti uz ostale VS anđelice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara