Romantični uvod u proljetnu modu: Priča o volanima

Romantični uvod u proljetnu modu: Priča o volanima

Foto: AFP

NAKON sveopće pomame za peplumom na majicama i haljinama, ali čak i hlačama, kao i za privlačnim asimetričnim suknjama i haljinama, volani su ove sezone dobrodošli u svim oblicima.

Taj zanimljivi dodatak odjeći daje jedan romantični štih, ali istovremeno ju čini dinamičnijom i zanimljivijom. Volani tope krute linije koje im daju jedan posve drugačiji, futuristički štih, ali na sasvim svježi način. Proljeće sa sobom, osim romantike donosi i senzualnost i raskoš, a volani na odjeći idealno se prilagođavaju tom opisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Možeš ih nositi na razne načine, na primjer na haljinama za večernje prilike smiješ si dopustiti raskošne slapove volana, koje možeš kombinirati s različitim bojama nakita i cipela. Tvoji volani ne moraju isključivo odgovarati boji majice ili haljine.

Najbolji primjer je švedski brend Acne koji je u svojoj proljetnoj kolekciji predstavio vrlo zanimljivu sivu košulju s crvenim predimenzioniranim volanom. Takav pristup odaje neobičnost i zaigranost koje se idealno slažu s volanima. Za dnevne kombinacije izaberi manje upadljive komade s volanima, ali kombiniraj ih veselo  i lepršavo. Možeš odabrati košulju s decentnim obrubom na ovratniku ili rukavima, ili se pak poigrati s retro stilom u skladu s damama iz starih filmova. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara