Ryan Phillippe prodaje svoju kuću iz snova!

Ryan Phillippe prodaje svoju kuću iz snova!

Foto: JLP

RYAN Phillippe pokušava prodati svoju luksuznu vilu na holivudskim brdima za nevjerojatnih 6.995 milijuna dolara, prenosi Toofab. Vila se opisuje kao moderno zen utočište sa 5 soba i 6 kupaonica, a ulaz je u ovo imanje gotovo nemoguć budući da je sve ograđeno visokom ogradom, živicom i sigurnosnim sustavom koji sprječava ulazak nepozvanih gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dom, koji je spoj azijskog štiha i modernog ambijenta, također sadrži kino, vanjsku kuhinju, saunu te bazen sa podvodnim zvučnicima. Kuća je također prikladna i za djecu budući da su njegova bivša žena - Reese Witherspoon i on upravo tamo veći dio vremena podizali svoju djecu - Avu i Deacona. Zbog njih je sagrađen posebni umjetnički atelje u kojima su mogli stvarati vlastita remek - djela.

Ryanova vila posebna je i po tome što pruža nevjerojatan pogled na holivudska brda i sam grad, a usto - raspolaže i teretanom na dva kata! Definitivno bi bilo lijepo kad bismo si nešto ovakvo mogle priuštiti, no više od svega bismo voljele da nas Ryan odvede u obilazak ovog luksuznog zdanja!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara