Sama svoj make-up majstor

Sama svoj make-up majstor

Foto: Privatne fotografije

PRIZNALE mi to to ili ne, radilo se o blagajnici u obližnjoj trafici, knjižničarki ili doktorici otvoreniji smo i srdačniji prema lijepim ljudima. I pri tome ne mislim na ljepotu klasičnog grčkog stila ili samo na one kojima je genetika naklonjena.

Svi volimo kad pred sobom ugledamo osobu čije su prirodne prednosti (oči, jagodice, usta, brada) nenametljivim kozmetičkim zahvatima naglašene. Još kad nam se ta osoba nasmije (a nema razmrljanog ruža po zubima), nekako nam se i dan popravi.Ovo vrijedi i za uredno obrijane muške brade, održavane brkove i njegovane jagodice. :)
 
Ali, vratimo se ženskim našminkanim licima. Šminka je nakit za lice, i kao kad birate naušnice, ogrlicu ili narukvice koje će dopuniti odjeću, važno je pripaziti na boje i količine šminke na licu (vratu, rukama).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nije svejedno ni kojim se poslom bavite, radite li u otvorenim ili zatvorenim prostorima, pod maskom ili jakom umjetnom rasvjetom. Kako uskladiti sve te zahtjeve: oblik lica, tip kože, zanimanje? Savjetovanjem s profesionalcem, naravno!

Salon Mysterion, u Medulićevoj 32 u Zagrebu, svake subote organizira jednodnevnu školu šminkanja za osobnu upotrebu od 10 do 18 sati. Vlasnica salona, Monika Antunović Kundih nesebično dijeli male i velike tajne te savjetuje polaznice kroz individualni pristup. Škola se održava u malim grupama, kako bi svaka polaznica samostalno prošla sve faze šminkanja - dnevni i večernji izgled - te u razgovoru jedan na jedan dobila što više personaliziranih savjeta.

Prijave za radionicu pošaljite na mail monika_antunovic9@net.hr ili izravno na Fb stranici.

Monika je dostupna i za besplatno savjetovanje, do 30 min uz obveznu najavu termina na 01 3907 145 (utorak - petak, 11 - 13 h).
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara