Sama za Valentinovo? Evo kako si uljepšati dan zaljubljenih!

Sama za Valentinovo? Evo kako si uljepšati dan zaljubljenih!

Foto: Screenshot Youtube

SAMO zato što nemaš dečka na Valentinovo ne znači da moraš biti tužna na dan zaljubljenih. Znamo da to već znaš, ali možda ne znaš kako se ipak uključiti u dan zaljubljenih iako nemaš nekog posebnog.
 
Pretvori to u dan za sebe
 
Voliš sebe, zar ne? Onda je sasvim normalno da si na ovaj dan pokažeš više ljubavi nego inače. Posveti cijeli dan sebi - otiđi na masažu, manikuru, isključi mobitel i čitaj knjigu cijelo popodne bez ikakvih smetnji… Iskazivati ljubav prema sebi je jedna od najljepših stvari koje možemo napraviti.

Zaljubi se
 
U nešto novo. Nemoj razmišljati kada ćeš pronaći dečka, razmišljaj što sve nisi napravila u životu. Pronađi nešto što te ispunjava - nikad ne znaš, možda se zaljubiš u neki hobi.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Nađi se s frendicama
 
Ako nemaju planove za Valentinovo, otiđite na večeru zajedno. Tko kaže da spojevi za Valentinovo moraju biti samo za parove?
 
Daj nekom ljubav
 
Ne mora biti romantična ljubav, možeš samo usmjeriti svoju ljubav na nekoga. Pošalji poruku članu obitelji ili frendici s kojom se nisi dugo čula, budi malo ljubaznija prema susjedi koju inače izbjegavaš, pronađi način da širiš ljubav iako nisi zaljubljena.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara