Savršena ljetna kombinacija: Slatka haljina, stajliš frajer i dobra torbica

Savršena ljetna kombinacija: Slatka haljina, stajliš frajer i dobra torbica

Foto: Press Foto

SLATKA manekenka Anita Dujić zaista ima stila. Na sinoćnjem izlaganju mladog teoretičara parfema Juraja Sotošeka Rihtareca pod nazivom "Parfemi kao umjetnost",  pojavila se sa tri najvažnije stvari koje svaka cura treba imati ovog ljeta, a to su šarmantna haljinica, genijalna torbica i kulerski obučen frajer pod rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Za ovo izlaganje, Anita je odabrala kratku pepita haljinicu s Petar Pan ovratnikom koju je iskombinirala s jednostavnim crnim balerinkama i šarenom pismo torbicom, a njezin simpatični pratitelj obukao je najbolju mušku kombinaciju za vruće dane: starke, kratke hlače i zanimljivu majicu.

Bzzz!
Teoretičar Juraj Sotošek Rihtarec oduševio je prisutne dame zanimljivim putovanjem kroz povijest parfema koje kreće od egipatske Kleopatre i kulta ljepote koji je ona stvorila, preko prvih aqua admirabilis koje su stvorili svećenici vjerujući da mirisna vodica pročišćuje duh i podaruje zdravlje pa do prvog modernog parfema i suvremene parfumerije. Na kraju predavanja, kao parfem suvremene umjetnosti, predstavio je Secretions Magnifique, koji simbolizira povratak u ethos čovjeka jer se koriste ljudske izlučevine i umjetnik se vraća u prirodu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara