Savršeno nanošenje ruža za usne

Foto: weheartit

SAVJETI legendarne make-up umjetnice pomoći će vam da tehniku dovedete do savršenstva i zavedete svijet najseksi trendom ove godine - ružem za usne...

Ruževi za usne veliki su trend proljeća i ljeta ove godine. Narančaste, ružičaste i ljubičaste nijanse natječu se s nude nijansama za prevlast u kozmetičkoj torbici. Ljubitelji ruževa ove će sezone svakako doći na svoje, no ako više volite sjajila za usne i nešto prozračnije nijanse, a ipak želite ostati vjerni trendovima, ovi će vam savjeti jako dobro doći.

Ako itko zna kako savršeno nanijeti ruž za usne, onda je to Pat McGrath, često prozivana kao najutjecajnija make-up umjetnica na svijetu. Kreativna savjetnica Dolce & Gabbana Make Up tima podijelila je svoje savjete Cosmo djevojkama.

Savjeti za besprijekorno nanošenje ruža za usne

1. Ruž za usne nikada nemojte nanositi u žurbi, posebice ako nanosite nijansu koja znatno odstupa od prirodne boje vaših usana, poput crvene, narančaste ili ljubičaste.

2. Moja preporuka je nanošenje tankog sloja tekućeg pudera na usne prije nanošenja ruža, kako biste stvorili glatku bazu za ruž. Zahvaljujući savršenoj podlozi, vaše će usne izgledati ujednačeno i besprijekorno.

3. Kada nanosite ruž, usredotočite se na postizanje precizne linije. Ruž nanosite od središnjeg luka usana prema krajevima, prateći prirodnu liniju usnica.

4. Želite li osigurati da vam ruž što dulje traje, kada ga prvi put nanesete, lagano maramicom potapšajte usnice kako bi se upio višak ruža, a zatim nanesite još jedan sloj. Tako izgrađujete pigment i činite ruž super dugotrajnim.

Izvor: Cosmopolitan.hr
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara